Crème fraîche 20%
29,50 SEK
Jmf pris:
73,75 / kg
Diadonnas vegetariska recept på fyllda paprikor. Istället för att fylla med den klassiska kött- och risfyllningen fylls paprikorna i detta recept med en mix av Travnicki vitost, ägg och creme fraiche.
400 g Plivit Travnicki Vitost
2 ägg
2 msk Meggle Mileram alt. creme fraiche
ca 5 röda paprikor
olja till plåten
ruccola
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skölj paprikorna noga och skär i halvor. Plocka bort skaft och kärnor. Lägg över halvorna på en oljad plåt.
3. Lägg ingredienserna till fyllningen i en bunke. Mixa till en slät kräm med hjälp av en stavmixer.
4. Fördela fyllningen i paprikorna.
5. Baka i mitten av ugnen i ca 45 minuter.
6. Toppa med ruccola.