Brajlovic
Plivit
Meggle
Podravka
Grillad korv med tillbehör
4 portioner |
20 minuter |
Recept
Grillad korv funkar alltid! Ibland kan man fastna på samma tillbehör när man äter korv, här vill vi utmana er till att prova något nytt nästa gång du grillar. Cornichons är små krispiga gurkor som passar utmärkt att finhacka och använda i olika röror.
Ingredienser
Brajlovic grillkorv
Korvbröd
Cornichonsröra
12 st Plivit Cornichons
1 dl Meggle mileram/creme fraiche
½ rödlök, finhackad
3 tsk senap
2 tsk ketchup
1 näve färsk persilja
salt
svartpeppar
Tillbehör
Plivit surkål
Zvijezda majonnäs
Zvijezda chilimajonnäs
Chili krossad Aci Pul Biber
Plivit picklad sallad
Gör så här
1. Hacka cornichons och rödlök. Blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och svartpeppar.
2. Stek korven och grilla korvbrödet i en grillpanna.
3. Toppa med cornichonsröra och annan valfri topping.
4. Grilla eller stek korven.
5. Servera med korvbröd, cornichonsröra samt valfria tillbehör som t.ex. strimlad surkål med äpple, majonnäs, picklad sallad, Podravka Ajvar.